Annuleringsverzekering als Oranje de finale haalt


Europeesche Verzekeringen heeft met het oog op het EK voetbal een speciale annuleringsverzekering in het leven geroepen. Wie een vakantie heeft geboekt en op vakantie zal zijn als Oranje de finale mocht halen, kan met de verzekering de reis annuleren. Thuis met vrienden en familie de finale beleven is natuurlijk heel anders dan tijdens een verblijf op het strand in bijvoorbeeld Egypte.

 

De annuleringskosten van de reis worden gedekt met deze speciale verzekering van de verzekeraar Europeesche Verzekeringen. Ook als de vakantie moet worden afgebroken, omdat de finale met Oranje liever thuis bekeken wordt, zal er een vergoeding plaatsvinden. De vergoeding van de kosten heeft dan betrekking op de gemiste vakantiedagen. Mocht er ook sprake zijn van een reisverzekering naast de speciale dekking bij Europeesche Verzekeringen, dan zal er ook een dekking plaatsvinden voor de extra kosten bij de terugreis.

 

De speciale dekking kan afgesloten worden in combinatie met zowel een annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen. De premie bedraagt slechts 1 procent van de totale reissom, waarbij er gerekend kan worden op de dekking van de EK finale verzekering.

 

Het Nederlands elftal heeft de eerste wedstrijd verloren en het is allerminst zeker, dat de finale gehaald wordt. Het is nog niet eens zeker of Oranje de poulewedstrijden wel overleeft. Voor de twijfelaars wordt de mogelijkheid geboden om de verzekering tot één dag voor het begin van de halve finales van het EK voetbal af te sluiten. Het is een leuk initiatief van Europeesche Verzekeringen om iedereen de kans te geven in eigen land Oranje de finale te zien spelen.Geschreven door Verzekeren.net op 12-06-2012