Korting autoverzekering pakken of van laatste bod gebruikmaken?


De verzekeraar Centraal Beheer is de laatste tijd actief op het gebied van het promoten van de autoverzekering en biedt consumenten aan gebruik te maken van het laatste bod. Een uitgebreide toelichting over deze campagne is niet te vinden, zelfs niet als de website bezocht wordt. Om een laatste bod te krijgen van Centraal Beheer Achmea voor het afsluiten van een autoverzekering wordt alleen vermeld om telefonisch contact op te nemen.  Of het laatste bod ook een beter bod zal zijn in vergelijking met de premie voor autoverzekeringen bij andere verzekeraars is natuurlijk nog maar de vraag.

 

Er worden namelijk ook fikse kortingen geboden door uiteenlopende verzekeraars bij het afsluiten van een autoverzekering. Wie via Autoweek bijvoorbeeld de auto laat verzekeren kan een korting van veertig procent op de eerste drie verzekeringsmaanden tegemoet zien en de verzekerde doet bovendien meteen mee aan de Winteractie, waarbij er Nextbase systemen worden weggegeven. Ohra pakt het anders aan en heeft een nieuwe kortingsactie gepresenteerd voor de eerste maanden van 2012, waarbij de verzekerde bij het afsluiten van een autoverzekering van een korting van vijftien procent gedurende het eerste verzekeringsjaar profiteert. Kom daar maar eens overheen met een goed laatste bod.

 

Ook andere verzekeraars als FBTO en Ditzo hebben regelmatig promoties, waarbij kortingen of het ontvangen van een geschenk het uitgangspunt vormen bij het afsluiten van een autoverzekering, reisverzekering of bijvoorbeeld een inboedelverzekering. Zelf online de mogelijkheden vergelijken is nog altijd voor de consument de meest verstandige aanpak voor het afsluiten van een verzekering.Geschreven door Verzekeren.net op 10-01-2012