Korting op autoverzekering van Ditzo


Bij het afsluiten van een autoverzekering van Ditzo kan er op meerdere manieren van een aantrekkelijke korting gebruik worden gemaakt. Verzekerden met een hybride auto kunnen in elk geval altijd in aanmerking komen voor een korting. Er wordt door Ditzo namelijk een extra korting van tien procent gegeven voor hybride auto’s bij het afsluiten van een autoverzekering. Maar dat is niet de enige korting, waar aanspraak op gemaakt kan worden. De verzekeraar biedt namelijk daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om voor de Bonuskorting in aanmerking te komen. De Bonuskorting heeft betrekking op het schade vrij rijden met de auto.

 

Wie een keer schade heeft met de auto, zal dat volgens Ditzo gewoon moeten kunnen claimen zonder dat de verzekerde zich zorgen hoeft te maken over een stijgende premie of een dalende korting op de premie van de autoverzekering. De no-claim blijft bij deze verzekeraar na een schadegeval namelijk gewoon behouden en deze no-claim wordt door Ditzo aangemerkt als zijnde de Bonuskorting.

 

Bij het overstappen van een andere verzekeraar naar de Ditzo autoverzekering worden de bestaande schadevrije jaren gewoon overgenomen en wordt er op basis daarvan een Bonuskorting verstrekt. Met de mogelijkheid om van meerdere kortingen te gebruik te maken bij het afsluiten van een Ditzo autoverzekering, wordt het dus wel heel aantrekkelijk om naar deze verzekeraar over te stappen. Deze autoverzekering is zeker interessant voor mensen met een hybride auto en veel schadevrije jaren. Bovendien kan er altijd van de overige voordelen gebruik worden gemaakt, zoals van de Gelijkwaarde Autogarantie.

 Geschreven door Verzekeren.net op 15-02-2012