Korting op Ohra autoverzekering


Wie nog van een aantrekkelijke korting op het afsluiten van een autoverzekering bij Ohra wil profiteren, zal voor het einde van het jaar nog actie moeten ondernemen. Ohra heeft op dit moment een actie lopen tot en met 31 december 2011, waarbij er vijftien procent korting wordt gegeven bij het online afsluiten van de autoverzekering.

 

De autoverzekering dient dus voor 1 januari 2012 online te worden afgesloten om voor de vijftien procent premiekorting in aanmerking te komen. Het percentage aan korting kan bovendien nog verder oplopen als er sprake is van een collectief voordeel. Dat is onder meer mogelijk indien de werkgever met Ohra een collectief contract heeft afgesloten. Bij het online afsluiten van de autoverzekering bij Ohra wordt uiteraard direct geprofiteerd van alle voordelen.

 

De online korting van vijftien procent wordt gedurende de periode van één jaar verstrekt, waarna het reguliere tarief in rekening zal worden gebracht. De korting zal automatisch met de verzekeringspremie worden verrekend. De aangeboden korting kan niet met andere actie aanbiedingen gecombineerd worden en telefonisch afgesloten autoverzekeringen komen niet voor het kortingspercentage in aanmerking.

 

Tot de voordelen van het afsluiten van een autoverzekering bij Ohra behoort onder meer de directe hulp in Nederland en in het buitenland gedurende vierentwintig uur per dag. Bij een verblijf in het buitenland is er sprake van meeverzekering van een noodreparatie aan de auto en in Nederland wordt vervangend vervoer aangeboden indien de auto gerepareerd dient te worden. De no-claim korting kan bij schadevrije jaren oplopen tot wel tachtig procent.

 Geschreven door Verzekeren.net op 14-12-2011