Beste autoverzekering


De online verzekeraar zelf.nl wordt steeds populairder. Hierdoor komen ze vaak met goede en nieuwe acties naar buiten. Zo was het laatst mogelijk om een kleine vakantie te winnen bij de online verzekeraar.


Het is allang geen fabel meer dat de verzekeraar een bekende naam is geworden en dat deze verzekeraar populair is. Dit blijkt wel weer dat de autoverzekering van zelf.nl de beste van Nederland is. Een onafhankelijke vergelijker heeft onderzoek gedaan op basis van duizenden berekeningen.

Wel vaker komt deze online verzekeraar als beste uit de bus. Het onderzoek wat gehouden is, vergeleek de prijs – kwaliteitsverhouding. Gebaseerd op 45 verschillende autoverzekeringen is het onderzoek gedaan. Er zijn berekeningen gedaan op basis van 10.000 consumenten. Ook is de gemiddelde prijs van verschillende verzekeraars vastgesteld. Uiteindelijk is dat gemiddelde cijfer gebruikt om de verschillende autoverzekeringen te vergelijken.

Het bedrijf zelf.nl vindt het niet raar dat zij als beste zijn uitgekomen. Ze wisten zelf als dat ze goed bezig waren aangezien de klanttevredenheid altijd hoog is en dat de service die geleverd wordt altijd uitstekend is.Geschreven door Verzekeren.net op 02-06-2011