Informatie over bootverzekeringen tijdens Sail Amsterdam


Tijdens Sail Amsterdam zal er door verzekeraar Delta Lloyd extra aandacht worden besteed aan het verstrekken van informatie over bootverzekeringen. Er zullen zelfs speciale specialisten op het gebied van watersport worden ingezet. Op die manier kan op een efficiënte manier direct hulp worden geboden indien er tijdens Sail Amsterdam schade aan de boot ontstaat. Het is logisch dat er een aantal aanvaringen zullen zijn en meer dan op een gemiddelde dag verwacht mag worden, want tijdens het grote evenement zullen er wel duizenden kleine en grote boten op het water zijn.

 

Er wordt door de verzekeraar Delta Lloyd tijdens het evenement extra informatie gegeven aan bezitters van boten over hoe er bijvoorbeeld gehandeld moet worden als er schade aan de boot ontstaat. Ook worden er praktische tips gegeven om schade aan de boot te voorkomen en kunnen booteigenaren geïnformeerd worden over bootverzekeringen. Het blijkt namelijk dat er nog altijd veel bootbezitters zijn die geen speciale bootverzekering hebben afgesloten.

 

Indien er particuliere eigenaren van boten zijn die tijdens het grootschalige evenement schade oplopen aan de boot, wordt er door de watersportspecialisten praktische hulp geboden om de eerste stappen in het schadeproces te nemen. De specialisten op het gebied van watersport hebben bovendien de mogelijkheid om klanten van Delta Lloyd verwijzen naar een schadeherstelbedrijf in de directe omgeving. Het is namelijk doorgaans niet mogelijk om een schade-expertise en een herstel van de schade ter plaatse op het water uit te voeren. Het is natuurlijk een uitstekend initiatief van de verzekeraar, waar bootbezitters echt wat aan kunnen hebben.

 Geschreven door Verzekeren.net op 18-08-2015