FBTO zorgverzekering lanceert Dokter op Zak applicatie


In de maand oktober is er een nieuwe applicatie gelanceerd in de vorm van de Dokter op Zak app. Iedereen die bij FBTO een zorgverzekering heeft kan gratis gebruikmaken van de diensten van deze applicatie, waarbij er op verschillende manieren toegang geboden wordt tot een medisch team. Er kan gedurende zeven dagen per week en dus ook in het weekend gebruik worden gemaakt van de Dokter op Zak app.

De Dokter op Zak app is ideaal voor verzekerden met een zorgverzekering bij FBTO als er sprake is van kleine ongemakken en er getwijfeld wordt of het nodig is om een bezoek te brengen aan de huisarts. Het medisch team biedt via de app hulp bij klein medisch ongemak en houdt met de ehealth oplossing de zorg zo laagdrempelig als mogelijk. De applicatie biedt daarop een uitstekende aanvulling.

 

De app is vanaf het begin van de lancering al vele malen gedownload en is zowel beschikbaar in de Google Play Stote als in de App Store. Een van de mogelijkheden die de app te bieden heeft, is het rechtstreeks in contact komen met een van de medische deskundigen die tot het team behoren.

 

Er kan onder meer contact worden gelegd door een videochat te starten, maar ook gewoon chatten behoort tot de mogelijkheden. Verder bestaat de gelegenheid om telefonisch in contact te komen met een van de medische teamleden. In het weekend en op feestdagen is het medisch team bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur en op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur.

 

 Geschreven door Verzekeren.net op 27-10-2015