Verzekeraars gaan mobiele verzekeringen aanbieden


Er zijn tal van mensen die hun verzekeringen op het laatste moment regelen. Het gaat hier bijvoorbeeld om een reis of autoverzekering. Deze is vaak snel nodig wanneer u op reis gaat of een auto koopt, daarom komen diverse verzekeringsmaatschappijen met een mobiele oplossing. Het is mogelijk om via uw smartphone direct een verzekering naar keuze af te sluiten. Wanneer u een auto gekocht heeft kunt u makkelijk en snel alle gegeven invullen waarna de auto automatisch is verzekerd bij de betreffende verzekeraar. Voorheen kwam het regelmatig voor dat mensen niet verzekerd waren doordat de polis niet op tijd in ging.

Dit is nu verleden tijd doordat alles direct via uw mobiele telefoon geregeld kan worden. Bereken uw premie voor de betreffende verzekering en sluit deze meteen af door telefonisch te woord te staan met een van de medewerkers. Het is vaak ook mogelijk om dit af te sluiten zonder hulp van een support medewerker wat het afsluiten van een verzekering nog makkelijker maakt. Naast het kunnen verzekeren via de website zijn er ook tal van apps ontwikkeld voor veel telefoons. Het is daarom voor bijna iedereen toegankelijk wanneer deze beschikt over een telefoon met internet.

Verzekeringen berekenen is zeer eenvoudig, het kan via een assurantie kantoor maar ook direct via het internet. Het is makkelijk en snel maar vooral overzichtelijk. U hebt de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen via uw mobiel waardoor u deze toegestuurd krijgt via een email bericht.

Geschreven door Verzekeren.net op 11-07-2010