Nieuwe Prepaid Rechtshulp van DAS


Het is al lange tijd mogelijk om een DAS rechtsbijstandverzekering af te sluiten, maar de verzekeraar heeft nu ook een andere vorm van verzekering voor rechtsbijstand ontwikkeld. Dat is namelijk de Prepaid Rechtshulp van DAS.

 

Met de Prepaid Rechtshulp variant op de rechtsbijstandverzekering van DAS kan de consument zelf vooraf bepalen wel of geen hulp in te schakelen. De kosten zijn namelijk vooraf al duidelijk. Voor verschillende rechtsproblemen biedt de Prepaid Rechtshulp uitkomst.

 

Voor een vaste prijs kan door de experts van DAS de rechtspositie van de klant worden uitgelegd, waarbij er een concreet advies wordt gegeven om het conflict op te lossen. Dat geldt ook voor het laten opstellen van een juridische brief als er sprake is van een conflict. Ook hiervoor geldt een vast tarief met de Prepaid Rechtsbijstand. Er zijn ook duurdere vormen van rechtshulp op prepaid basis beschikbaar, zoals het onderhandelen namens de klant of het voeren van een procedure tegen een andere partij.

 

Er zijn meerdere voordelen aan deze vorm verbonden, maar de Prepaid Rechtshulp is natuurlijk vooral geschikt als er slechts incidenteel een beroep op rechtsbijstand moet worden gedaan. In voorkomende gevallen, waarin er vaker een beroep moet worden gedaan op rechtshulp kan het wellicht verstandiger zijn om een DAS rechtsbijstandverzekering af te sluiten. In dat geval is de klant altijd verzekerd van rechtshulp tegen een vaste premie per maand. Op de website van DAS kan er meer informatie over de Prepaid Rechtshulp gevonden worden net als over de DAS rechtsbijstandverzekering.Geschreven door Verzekeren.net op 21-02-2012