Korting op Ohra doorlopende reisverzekering


De vakantietijd zit er aan te komen en dat betekent, dat vele Nederlanders alvast een vakantie voor de zomer hebben geboekt. Waar waarschijnlijk niet iedereen bij heeft stilgestaan tijdens het boeken van de vakantie, is het meteen afsluiten van een reisverzekering. Dat kan natuurlijk alsnog, zodat de vakantiegangers in elk geval tijdens de reis goed verzekerd zijn. Momenteel loopt er bij Ohra een actie met betrekking tot de doorlopende reisverzekering.

 

Iedereen kan nu bij het afsluiten van een Ohra doorlopende reisverzekering in aanmerking komen voor de kortingsactie. Er wordt dan meteen 15 procent korting gegeven gedurende het eerste verzekeringsjaar. Maar nog veel belangrijker is de wetenschap altijd tijdens vakanties goed verzekerd te zijn. De actie is gestart op 7 mei, maar zal nog doorlopen tot en met 31 augustus 2012.

 

Met het afsluiten van een Ohra doorlopende verzekering profiteert de verzekerde niet alleen van de aantrekkelijke eerstejaarskorting op de premie. Er kan namelijk ook altijd op een aantal andere voordelen gerekend worden, zoals dat er altijd Nederlandstalige hulp beschikbaar is. En dat gedurende vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week. Er kunnen extra aanvullende modules worden afgesloten, zoals de module Geneeskundige kosten. In dat geval zullen tijdens de vakantie alle medische kosten worden vergoed, die niet door de eigen zorgverzekering worden vergoed.

 

Wie al een reisverzekering heeft, maar wil profiteren van de kortingsactie kan meteen overstappen naar de Ohra doorlopende reisverzekering. De verzekerde profiteert gelijk van de korting van vijftien procent op de premie van de verzekeringspolis gedurende het eerste verzekeringsjaar.Geschreven door Verzekeren.net op 15-05-2012