Pets Alarmcard gratis bij Proteq huisdierenverzekering


Bij het afsluiten van een Proteq huisdierenverzekering krijgt de verzekerde gratis een Pets Alarmcard. Gedurende één jaar kan de verzekerde gratis van het lidmaatschap van Pets Alarmcard gebruikmaken. Het abonnement loopt vanzelf af tenzij er goedkeuring wordt verstrekt voor het verlengen van het abonnement met een tweede jaar. Het voordeel dat behaald wordt, bedraagt 5 euro. De verzendkosten zijn wel voor rekening van de klant en die bedragen inclusief de administratiekosten 6,95 euro.

 

De Pets Alarmcard biedt uitkomst als een hond of kat is weggelopen van huis en niet meer terugkeert. Met behulp van de Pets Alarmcard kunnen vinders van het huisdier contact opnemen met de alarmcentrale en de gegevens van de penning doorgeven. Vinders van een huisdier kunnen de QR code gebruiken om de gegevens van het huisdier in te zien. Als een vinder contact opneemt met de alarmcentrale, dan zal deze contact opnemen met de eigenaar van het weggelopen huisdier. Het voordeel van de Pets Alarmcard is dat een huisdier sneller weer bij de eigenaar kan worden teruggebracht.

 

De penning wordt gratis verstrekt indien er een Proteq huisdierenverzekering wordt afgesloten. Deze verzekeraar is de grootste aanbieder in Nederland voor ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten. Er kan naast de basisdekking ook voor een aanvullende dekking worden gekozen, zoals vaccinatie, crematie of castratie/sterilisatie. De hoogste maximale vergoeding aan verzekerden voor de medische verzorging voor een hond of kat bedraagt 500 euro. Verder is in de basisdekking een dekking voor heupen en ellebogen opgenomen. De premie van de Proteq huisdierenverzekering kan online berekend worden.

 Geschreven door Verzekeren.net op 17-07-2012