Slipcursus bij afsluiten Delta Lloyd autoverzekeringDe verzekeraar Delta Lloyd heeft een leuke actie lopen voor autobezitters, die van plan zijn om bij deze verzekeraar een autoverzekering af te sluiten. Wie tijdens de actieperiode namelijk een Delta Lloyd autoverzekering afsluit, krijgt gratis een slipcursus aangeboden. Zodra de verzekeringspolis is ontvangen, is het mogelijk om het voucher voor een slipcursus te bestellen. Dat kan via de website van Delta Lloyd, waar het uiteraard ook mogelijk is om de auto meteen online te verzekeren.

 

De gratis slipcursus biedt autobezitters de gelegenheid om te leren omgaan met onvoorziene situaties op het wegdek. Er kan bijvoorbeeld ineens sprake zijn van zeer zware regelval. In een dergelijke situatie is het prettig om te weten welke handelingen er verricht moeten worden. Dat komt tijdens de slipcursus in elk geval uitgebreid aan bod. Wees er wel snel bij, want de actie met de gratis slipcursus bij het afsluiten van een Delta Lloyd autoverzekering duurt nog maar tot en met 24 juni.

 

De waarde van de slipcursus bedraagt 37,50 euro. De ingangsdatum van de autoverzekering mag daarbij niet na 1 juli liggen. Een aantal autoverzekeringen zijn uitgesloten van deze leuke actie, zoals de Prominent autoverzekering en de Xclusief autoverzekering. Ook zakelijke wagens, bestelauto’s en busjes komen niet in aanmerking voor deze gratis slipcursus actie. Overigens moet de gratis voucher voor de slipcursus voor 31 juli 2012 zijn aangevraagd en daarmee wordt recht verkregen op een slipcursus voor één persoon gedurende anderhalf uur. Het is niet mogelijk om de waarde van de slipcursus in contant geld uitgekeerd te krijgen.

 Geschreven door Verzekeren.net op 19-06-2012