Extra geschenken en kortingsacties bij afsluiten zorgverzekering


De consumenten in Nederland hebben nog even de tijd tot en met 31 december om de bestaande zorgverzekering op te zeggen. Daarna kan nog rustig tot en met 31 januari 2013 worden uitgekeken naar een andere zorgverzekeraar, waarbij de polis wel met terugwerkende kracht zal ingaan. Deze laatste dagen, waarin er nog opgezegd kan worden, trekken de zorgverzekeraars van alles uit de kast om verzekerden vooral te verleiden naar hen over te stappen. Dat wordt kracht bijgezet door onder meer geschenken te beloven en met geweldige kortingsacties te komen. Leuk, maar dat moet niet de basis zijn om over te stappen en is eigenlijk alleen maar leuk meegenomen.

 

De hoogte van de zorgpremie is een van de meest belangrijkste aspecten waarbij een eventuele overstap op wordt gelet. Het vergelijken moet dan ook niet gebeuren op grond van de geschenken of kortingacties die worden aangeboden, maar vooral op de premie van de basisdekking en de inhoud van de aanvullende polis. Na die vergelijking kan er natuurlijk wel gekeken worden, wie het leukste cadeau in de aanbieding heeft, zodat er alsnog extra geprofiteerd kan worden bij het afsluiten van een zorgverzekering.

 

Diverse verzekeraars hebben al eerder een leuke korting aangeboden, maar bij Bewuzt en AnderZorg kan er bijvoorbeeld nu een cadeaubon van Bol.com worden verkregen bij het afsluiten van een zorgverzekering. Bij het afsluiten van een VGZ basispakket krijgt de verzekerde een bedrag van 50 euro retour en bij de polis Zilveren Kruis student krijgt wordt er maar liefst 75 euro uitbetaald. Zo hebben een groot aantal verzekeraars leuke acties lopen, waar na de vergelijking rekening mee kan worden gehouden.Geschreven door Verzekeren.net op 25-12-2012