Speciale verzekering voor WK finale


Het is deze zomer mogelijk om een speciale reisverzekering af te sluiten welke er voor zorgen dat u gegarandeerd thuis zit tijdens de WK finale. Dit is natuurlijk alleen het geval wanneer het Nederlands elftal in de finale belandt. Veel reisorganisaties en verzekering maatschappijen zien tijdens het toernooi de aantal reizen flink dalen. Dit komt vooral doordat vele Nederlanders er op hopen dat Nederland in de finale terecht komt. Verzekeringen bieden nu mensen de gelegenheid om tijdens het WK lekker op vakantie te gaan. Veel reizigers boekte hun reis net na de finale, dit om thuis te kunnen genieten van het voetbal.

Opvallend is dat veel reizigers die in de maand juni geboekt hebben meteen vertrekken binnen het WK. Dit komt doordat verzekeringen de reis vergoeden als het voorkomt dat Nederland de finales zal bereiken. Deze verzekeringen hebben veel mensen over de streep getrokken om alsnog tijdens het WK op vakantie te gaan. Reisorganisaties zien tijdens de voetbal periode het aantal geboekte reizen vaak sterk dalen, de verzekering biedt hier een uitkomst voor. De 60 procent van het totaal aantal boekingen in Juni zijn last minuten. Deze reizen zijn geboekt nadat bekend werd dat er een nieuwe verzekering kwam welke reizigers helpt bij hun terugreis voor een WK finale.

De verzekering kan tot 1 juli afgesloten worden, mensen die tijdens de WK finale op hun vakantiebestemming zitten kunnen gebruik maken van deze regeling. Lees de voorwaarden bij uw reisverzekering, deze kan in vele gevallen verschillen per polis.

Geschreven door Verzekeren.net op 29-06-2010