Zorgverzekering afsluiten met korting of cadeau


De zorgverzekeraars lijken wel voor Sinterklaas te spelen, want er worden door steeds meer verzekeraars kortingen of cadeaus aangeboden. Dat wordt natuurlijk niet zomaar gedaan, maar om nieuwe klanten te verleiden naar hen over te stappen. Consumenten die overstappen van zorgverzekering kunnen daar inderdaad van profiteren en verzekerden die trouw bij hun zorgverzekeraar blijven hebben daarin het nakijken. Wie dan ook wil profiteren van kortingen of cadeaus kan aangeraden worden om te kijken of het ook voordeliger of beter is om over te stappen.

 

Het is in principe heel eenvoudig om een vergelijking te maken, waarbij de bestaande zorgpolis als uitgangspunt genomen kan worden. Als dat een basisverzekering betreft, dan kan men op zoek gaan naar een goedkopere verzekeraar. Indien er weinig tot geen waarde wordt gehecht aan een vrije zorgkeuze, dan kan zelfs een budgetpolis worden afgesloten. Dat zijn de goedkoopste polissen die er zijn en bieden de dekking van de basisverzekering, maar dan wel met een meer beperkte vrije zorgkeuze.

 

Het leuke van het vergelijken is dat er ook gekeken kan worden naar welke kortingen of acties er worden aangeboden. Univé biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid van een kennismakingskorting van 10 procent en die geldt alleen voor nieuwe klanten. Ohra en Delta Lloyd geven een korting op polissen die online worden afgesloten en dan zijn er ook nog verzekeraars die een iPad Iar 2 cadeau doen als er door minimaal 2 volwassenen een polis wordt afgesloten. Maak gebruik van de gelegenheid om te vergelijken en profiteer extra van een hoge korting of van een leuk cadeau.

 Geschreven door Verzekeren.net op 02-12-2014