DAS verzekeringen

DAS verzekeringen

Algemene beoordeling:

Prijs kwaliteitsverhouding:
Bereikbaarheid bij schade:
Snelheid van geschillen:

Verzekeringen van DAS - Meer informatie & aanvragen

DAS rechtsbijstandverzekeringKlik hier voor de rechtsbijstandsverzekering van DAS

Algemene informatie

Sinds 1963 zet DAS zich al in voor het individuele belang. DAS is daarin één van de pioniers en de rechtsbijstandverzekering heeft ervoor gezorgd, dat mensen zelf de mogelijkheid hebben gekregen hun recht te halen. Deze verzekeraar vraagt zich constant af op welke gebieden de mensen nog beter en meer kunnen worden bijgestaan. Daarbij kan er gedacht worden aan het bieden van ondersteuning bij incasso of een specifieke behoefte aan juridische hulp. Op al dit soort vragen heeft DAS het antwoord. Deze verzekeraar kent dan ook geen beperkingen tot slechts één discipline. Er wordt juist gedacht vanuit de particuliere en zakelijke klantbehoefte.

De missie is dan ook om de financieel juridische en de juridische kennis en ervaring voor iedereen toegankelijk te maken.

De meeste juridische zaken hebben nu eenmaal financiële consequenties en dat geldt zowel voor juridische hulp als voor incasso en aanverwante dienstverlening. Een combinatie van specialisten is dan ook noodzakelijk om overal een antwoord op te kunnen krijgen. DAS zorgt voor de vereniging van financieel juridische en juridische expertise.

Praktische oplossingen
De kennis en ervaring is voor iedereen toegankelijk. Er wordt niet gesproken in ingewikkelde zinnen, maar in begrijpelijke taal. DAS doet wat er gezegd wordt en zegt wat zij doet. Het blijft dan ook niet alleen bij het geven van advies. De specialisten zullen namelijk haalbare en praktische oplossingen bieden om niet alleen problemen op te lossen, maar ook om problemen te voorkomen. Deze verzekeraar staat voor de klanten.

Het streven is om elke consument en elk bedrijf probleemloos en zelfstandig te laten functioneren, waarin er een sleutelrol vervuld wordt door de verzekeraar. De samenleving wordt steeds complexer met allerhande regelgeving. Aan een gedegen advies en een praktische dienstverlening gaat altijd een luisterend oor vooraf. Een harde opstelling richting derden kan soms noodzakelijk zijn, maar een zachte aanpak werd in voorkomende situaties nog effectiever.

Financieel juridische en juridische expertise
Raad en daad voor particulieren en bedrijven. De specialisten op het gebied van incasso zullen er naar streven om de relatie tussen de partijen evenwichtig te houden. Ook wordt er juridische ondersteuning voor complexe zaken geboden. Naast het advies wordt ervoor gezorgd dat er een praktische invulling komt om het probleem op te lossen. Bovendien is er een speciale adviesdesk, die altijd bereikbaar is. Ook voor niet verzekerden, maar dan wordt er een uurtarief in rekening gebracht.

DAS beschikt over alle benodigde kennis en ervaring op financieel juridisch en juridisch gebied om op alle vragen een antwoord te hebben, Dat kan variëren van een simpele vraag tot een ingewikkeld complex juridisch geschil. Aandacht voor de zaak in combinatie met een luisterend oor. Dat is de wijze waarop DAS de klanten elke dag weer geholpen worden.

Iedereen krijgt een antwoord in situaties, waar men niet om heeft gevraagd.