InShared verzekeringen

InShared verzekeringen

Algemene beoordeling:

Prijs kwaliteitsverhouding:
Bereikbaarheid bij schade:
Snelheid van geschillen:

Algemene informatie

Lang geleden kwam een groep boeren uit de plaats Achlum in Friesland bijeen met het idee om zich tegen grote risico’s te verzekeren en daarbij gezamenlijk geld in één pot te doen. Als er een boer schade zou lijden, dan kon er een beroep worden gedaan op het geldpotje. Als er geld overbleef en er was geen schade geleden, dan werd het geld weer aan de boeren teruggegeven.

Zo is Achmea ontstaan. De werkwijze en jaarbeloning van Inshared komen daarmee overeen. Achmea is zelf tegenwoordig onderdeel van het internationale concern Eureko. Inshared is weer een handelsnaam van Achmea. Er worden schadeverzekeringen aangeboden, die speciaal voor de klanten zijn ontwikkeld. Achmea Schadeverzekeringen NV is de verzekeraar en deze staat garant voor de voortgang van dekkingen en voor schade uitkeringen.

Alles kan online geregeld worden
Net als bij het internetbankieren verloopt hier ook alles digitaal. Dat is gemakkelijk voor de verzekerde, maar ook een stuk goedkoper. Er zijn namelijk geen dure kantoorpanden met verschillende vestigingen nodig. De communicatie verloopt online perfect, want iedereen kan zelf alles regelen via de website. Overigens kan er via de mail gecommuniceerd worden. Het ijzersterkte team van specialisten staat altijd voor u klaar.

Goedkoop
Omdat niet alles zelf wordt gedaan, maar er sprake is van een samenwerking met bedrijven, kan de verzekeraar goedkope producten aanbieden. Zo is er onder meer samenwerking met het Europese topbedrijf DEKRA. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in afhandeling van schade en is werkzaam in meer dan 25 landen met meer dan twintigduizend werknemers. Deze partner heeft in de afgelopen tachtig jaren altijd dienst bewezen.

Transparantie
De transparantie vertaalt zich in het bieden van inzicht in de ontvangen premies, hetgeen u niet snel bij andere verzekeringsmaatschappijen zult zien. Ook feiten over de uitkeringen van schade en de wijze van bedrijfsvoering worden inzichtelijk gemaakt net als de extra winst, die uiteindelijk is overgebleven. Dat extra geld wordt ter beschikking gesteld in de vorm van een Jaarbeloning.

Flexibiliteit
Tevreden klanten zijn goede klanten en daarom is er geen verplichting met langdurige overeenkomsten. Flexibiliteit wordt er geboden, want bij deze verzekeraar kan er elke dag opgezegd worden.