Jumper verzekeringen

Jumper verzekeringen

Algemene beoordeling:

Prijs kwaliteitsverhouding:
Bereikbaarheid bij schade:
Snelheid van geschillen:

Verzekeringen van Jumper - Meer informatie & aanvragen

Jumper HuisdierverzekeringKlik hier voor de huisdierenverzekering van Jumper

Algemene informatie

Ruim de helft van de vier miljoen Nederlandse gezinnen heeft een huisdier. Met bijna vier miljoen katten en twee miljoen honden blijkt het een populaire en waardevolle toevoeging aan het huishouden. Net zoals jij en ik plotseling onwel kunnen worden, kan jouw huisdier hetzelfde overkomen. Wanneer je hond, konijn, kat of papegaai ziek wordt, zul je naar de dierenarts moeten. Deze zal dan kijken wat er mis is met het beestje en het hopelijk weer genezen. Helaas komt voor niets de zon op; de kosten van een dierenarts kunnen behoorlijk hoog oplopen. Rekeningen van duizend euro zijn vandaag de dag geen uitzondering meer. Natuurlijk houdt iedereen veel van zijn of haar maatje, maar hoe kunnen dergelijke kosten worden vermeden? Door het afsluiten van een dierenverzekering, kunnen deze bedragen worden gedekt. Het gaat net zo in zijn werk als een normale verzekering. Je betaalt elke maand een vast bedrag en vervolgens ben je - afhankelijk van wat je precies verzekert – verzekerd tegen verschillende onkosten voor jouw huisdier. Natuurlijk zijn er veel aanbieders voor dergelijke verzekeringen; Jumper is er hier één van. Wil je weten wat deze verzekering bijzonder maakt? Meer informatie over de voor- en nadelen van de Jumper huisdierenverzekering? Je leest het hier, zodat jij straks weloverwogen een keuze kunt maken hoe en waar jij je huisdier laat verzekeren.

Wat maakt Jumper anders dan andere verzekeringen?
Jumper is van huis uit een diersuper en lijkt geen erkende verzekeringsmaatschappij. Dit is tevens waar hun kracht ligt, want zij hebben als dierspecialist duidelijk meer verstand van zaken dan een maatschappij alleen gericht op geldzaken. Door hun specialisme in te zetten voor de mogelijkheid om verzekeringen af te sluiten, zorgt Jumper voor een uniek en succesvol concept. Daarnaast hanteert Jumper een instappremie. Hoe jonger het huisdier, hoe lager de premie, die niet verandert naarmate je huisdier ouder wordt. De dekking loopt bij Jumper op tot wel 3500 euro per verzekeringsjaar!

Positieve punten
Jumper blijkt dus niet alleen een diersuper, maar ook een erkende verzekeraar te zijn. Dit komt doordat de administratie van de verzekeringen van het bedrijf is ondergebracht bij VK, wat een bedrijf is dat gespecialiseerd is in het administreren van verzekeringen en het behandelen van schades. De Jumper huisdierenverzekering biedt klanten een uitgebreide basisdekking. Deze dekking staat garant voor bijvoorbeeld onderzoek, het maken van röntgenfoto’s en het uitvoeren van operaties. De basisdekking kan worden uitgebreid met een vakantie- of castratiedekking. Eigen risico kan zelf worden bepaald, zodat je alleen verzekert wat nodig is. Daarnaast is de te betalen premie ook behoorlijk aantrekkelijk. Doordat je de verzekering gemakkelijk online af kunt sluiten, is alles snel geregeld. Tot slot krijg je, bij het afsluiten van de huisdierenverzekering, eenmalig tien procent korting op een aankoop bij de dierenwinkel van Jumper.

Negatieve punten
Niet alleen honden en katten, maar ook knaagdieren en vogels kunnen deel uitmaken van het gezin. Met drie miljoen vogels en een miljoen konijnen die in Nederland gehouden worden, zijn niet alleen honden en katten de populairste huisdieren meer. Helaas biedt de huisdierenverzekering van Jumper niet de mogelijkheid om katten, konijnen en papegaaien te verzekeren, maar enkel honden en katten. Dit is jammer, want deze beestjes kunnen net zo makkelijk ziek worden. Liefde is onbetaalbaar, maar de rekeningen van de dierenarts soms ook. Elk huisdier verdient toch een kans op genezing?

Eindbeoordeling
Voor honden- en kattenbezitters lijkt de huisdierenverzekering van Jumper een uitkomst. Doordat zij veel verstand van zaken hebben en een gemakkelijk beleid, hoef jij je nooit meer zorgen te maken over hoge dierenartskosten.