Unive verzekeringen

Unive verzekeringen

Algemene beoordeling:

Prijs kwaliteitsverhouding:
Bereikbaarheid bij schade:
Snelheid van geschillen:

Algemene informatie

Univé kan geschaard worden in het rijtje van de grootste verzekeraars in Nederland. Het is een coöperatieve vereniging met als belangrijk kenmerk dat er geen winstoogmerk aan ten grondslag ligt. De klanten zijn als het ware leden, die in de doelstelling van de verzekeraar centraal staan. Het uitgangspunt van Univé is dat de leden deel uitmaken van de positieve resultaten en dit terugzien in bijvoorbeeld een korting op de premie en kwalitatieve verzekeringsproducten. De verzekerden plukken dus duidelijk de vruchten bij Univé.

Verzekeringen
Univé is een totaalverzekeraar en biedt dan ook een uitgebreid pakket van verzekeringsproducten, zoals schadeverzekeringen, brandverzekeringen en zorgverzekeringen. Daarnaast wordt het aanbod verder aangevuld met levensverzekeringen en is het mogelijk om een keuze te maken uit hypotheken. De financiële producten zijn gericht op de particuliere en zakelijke markt. Univé legt de lat hoog en streeft er naar om voor alle verzekeringsproducten in de top 3 terecht te komen met betrekking tot prestatie en prijs. Er zijn al meer dan een miljoen verzekerden aangesloten bij deze verzekeraar, die in totaal 3,7 miljoen verzekeringsproducten hebben afgesloten bij Univé. De klanten zijn meer dan tevreden, want Univé komt in verschillende onderzoeken als de beste verzekeraar uit de bus.

Doelstelling
De verzekeringsorganisatie Univé is werkzaam als een vereniging zonder winstoogmerk. De verzekerden zijn de leden en dat levert bijzonder aantrekkelijke voordelen op, dat zij graag bij deze verzekeraar willen blijven. Univé biedt met plezier en liefde een veelzijdige dienstverlening op het gebied van levensverzekeringen, schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Er kan altijd gerekend worden op een advies op maat en bovendien is de service snel en vakkundig. Uit het complete aanbod kan altijd een passen product worden gekozen. Univé heeft als missie om de informatie en adviezen zo helder mogelijk uiteen te zetten. De persoonlijke band neemt een belangrijke plaats in en daarom wil Univé altijd bereikbaar zijn. Lid zijn en verzekerd zijn bij Univé biedt meer dan een verzekering alleen.